Fiul unui cunoscut JURNALIST viseaza la fotoliul de presedinte al TSD: Nu pot uita indemnul lui DRAGNEA!

ANDREI TINU, fiul cunoscutului jurnalist Dumitru Tinu, vrea sa prea sefia tineretului social-democrat, informeaza Agerpres. “Nu pot uita indemnul presedintelui LIVIU DRAGNEA de nu transforma TSD intr-un PSD mai mic, de a ne feri de a fi simpli imitatori ai seniorilor, ci initiatori si promotori de proiecte utile societatii.

TSD poate fi o garantie a faptului ca stanga tanara romaneasca a inteles mesajul venit din partea cetatenilor si o asumare a principiilor de integritate si moralitate politica. Daca voi fi ales presedintele TSD, voi incerca sa pun in miscare toate structurile TSD, sa identificam impreuna prioritatile si sa ne apucam de treaba. E mult de munca, nu doar pentru ca 2016 este un an electoral. Este nevoie, in primul rand, de una sau mai multe dezbateri vizand clarificarea ideologica a PSD. Este important sa stim ce, cine si unde suntem, cui ne adresam, ce mesaje transmitem, care sunt vectorii de imagine ai TSD”, afirma ANDREI TINU.

CITESTE SI: SOC IN PNL: DOI LIDERI CU GREUTATE INLOCUITI CU FOSTUL SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI TARICEANU!

CONGRESUL TSD va avea loc pe 12 decembrie la Romexpo.

ANDREI TINU s-a inscris in PSD in 2008. De atunci a ocupat mai multe functii: purtator de cuvant al TSD, vicepresedinte al PSD Arad intre 2009 si 2010, secretar executiv al TSD in perioada 2010-2013, iar in prezent este vicepresedinte al organizatiei de tineret a PSD.

Sursa foto: gandul