FLAMURTARI-PETROLUL 1-3 (1-1) / Ploiestenii se califica fara emotii in turul trei preliminar al EUROPA LEAGUE

PETROLUL PLOIESTI s-a calificat joi seara in TURUL TREI PRELIMINAR AL EUROPA LEAGUE, dupa ce-a invins si in mansa secunda pe Flamurtari, scor 3-1 dupa ce in tur prahovebii au deposit pe teren propriu, cu 2-0, echipa din Albania.

PETROLUL a inceput mai bine partida din Albania, dar gazdele au fost cele care au deschis scorul, in minutul 37, prin Lena, cu capul, dupa o centrare de la 30 de metri. Bucuria gazdelor nu a tinut insa decat doua minute, Teixeira restabilind avantajul pe tabela de marcaj cu un sut de la marginea careului.

Citeste si: EUROPA LEAGUE: PETROLUL PLOIESTI-FLAMURTARI 2-0 (0-0) / Victorie cu emotii pentru prahoveni 

Dupa pauza, albanezii au cazut fizic, iar pe final Petrolul a inscris de doua ori, prin De Lucas si Priso, echipa lui Lucescu obtinand astfel o calificare meritata si fara emotii, 5-1 la general.

Citeste si: EUROPA LEAGUE: FLAMURTARI – PETROLUL, ora 20.00. MUTU&CO, favoriti la calificare 

Trupa lui Razvan Lucescu va da piept in turul trei preliminar cu cehii de la Viktoria Plzen. Maeciurile sunt programate pe 31 iulie (acasa), respectiv 7 august (deplasare).

FLAMURTARI – PETROLUL 1-3 (1-1)

Au marcat: Lena ’37 / Teixerira ’39, De Lucas ’83, Priso ‘90

Flamurtari: I. Lika – Arberi, Telushi, Douglas, Mici – Shehaj(’68 Licaj), Kuqi, Zeqiri, G. Lika – Muzaka(’86 Meto), Lena

Petrolul: Pecanha – Alcenat, G. Alves, Gerson, Fanchone(’77 Beta) – Nepomuceno(’60 Priso), De Lucas, Hoban, Teixeira – Mutu – Tamuz (’72 Albin)