FLAVIUS STOICAN, prima DECLARATIE dupa INFRANGEREA suferita de DINAMO in DERBY-UL cu STEAUA

Antrenorul FLAVIUS STOICAN a declarat duminica seara, dupa ce DINAMO a fost INFRANTA cu scorul de 1-3 in DERBY-UL cu STEAUA, ca jocul s-a rupt dupa primirea celor doua goluri unul dupa altul.

“Pacat ca am luat acele goluri stupide in doua minute. Am incercat sa revenim, dar n-am reusit. Clar nu suntem fericiti. Asta e, mergem mai departe. Dupa o prima repriza aproape perfecta urma ca cei de pe banca sa aduca un plus. Dar au urmat acele momente care ne-au pus plumb in ghete. Steaua este o echipa buna, o echipa care speculeaza momentele mai putin bune ale adversarului. Nu m-am gandit ca am putea pierde meciul la masa verde. A fost un spectacol frumos in tribune. Pacat ca n-am reusit sa le facem o bucurie fanilor. Nu stiu cand se va realiza o impacare intre mine si suporteri, dar noi trebuie sa ne revenim si sa castigam puncte. Fiecare cred ca a dat totul pe teren. Important acum este sa castigam urmatorul meci”, a spus FLAVIUS STOICAN.

Citeste si: DINAMO-STEAUA 1-3 (0-0) LIVE TEXT / Campioana castiga un DERBY plin de INCIDENTE

“Am facut o prima repriza buna, tactic a fost in regula. Ne gandeam in a doua repriza sa punem presiune pe adversar. Ma gandeam ca cei care intra pe teren vor pune presiune. Apoi au fost acele momente grele din timpul unui joc, pe care nu le-am gestionat cum trebuie. Ma refer la golurile primite”, a mai spus FLAVIUS STOICAN.

Citeste si: DINAMO-STEAUA 1-3 (0-0) / “ROS-ALBASTRII” se MENTIN in LUPTA pentru TITLU

Despre momentul intreruperii partidei, din startul reprizei secunde, FALVIUS STOICAN a comentat: “Asa a hotarat arbitrul, noi ne-am conformat. Am incercat sa ii tin in priza pe baieti, dar pana la urma s-a dovedit ca aceasta intrerupere nu a fost de bun augur pentru noi, pentru ca am suferit. Pacat ca am cedat in momentele in care am acuzat o stare de oboseala”.

Antrenorul lui Dinamo a laudat un jucator dupa acest meci, dar admite ca jocul echipei este departe de ceea ce asteapta fanii din Stefan cel Mare: “Cred ca Nedelcearu a facut o partida buna si cred ca este unul dintre putinele castiguri din aceasta partida, daca pot spune ca exista aspecte pozitive dupa aceasta partida. Imi doream sa castigam, dar pacat ca doar din gura vorbim si mai putin pe teren. Asta este supararea mea. Mi-as fi dorit ca sentimentele pe care le traiau inaintea partidei sa le arate si pe teren”.

Sursa foto: ziarulring.ro