FLAVIUS STOICAN si-a prelungit contractul cu DINAMO BUCURESTI

Tehnicianul FLAVIUS STOICAN si-a prelungit contractul cu DINAMO BUCURESTI pentru inca doua sezoane, informeaza in exclusivitate Fanatik. STOICAN se afla pe banca tehnica a gruparii din Soseaua Stefan cel Mare din toamna anului trecut iar intelegerea sa urma sa expire in aceasta vara.

Conform sursei citate, FLAVIUS STOICAN a fost chemat la negocieri de patronul Ionut Negoita si de presedintele Constantin Anghelache imediat dupa partida castigata de “cainii rosii” pe terenul celor de la FC Botosani. Intrevederea a fost una scurta, iar la finele ei cele doua parti au batut palma, STOICAN semnand un nou contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane.

Citeste si: DINAMO BUCURESTI a solicitat intrarea in INSOLVENTA! REACTIE Ionut Negoita. FOTO 

Fanatik anunta si faptul ca FLAVIUS STOICAN s-a ales si cu o crestere salariala, de la 3000 de euro pe luna antrenorul in varsta de 37 de ani urmand sa castige dublu, 6000 de euro lunar.

“Joi seara am semnat un nou contract cu DINAMO, echipa cu care vreau sa castig un trofeu, iar la sfarsitul sezonului viitor sa terminam in primele trei”, a declarat FLAVIUS STOICAN pentru sursa amintita.

Citeste si: IOAN NICULAE: Am vrut sa cumpar DINAMO! INSOLVENTA este singura sansa de SALVARE pentru ei 

Sursa foto: sport.ro