FLORI DINU, DIRECTOAREA HEXI PHARMA, plasata in AREST la DOMICILIU. UPDATE

FLORI DINU, directoarea HEXI PHARMA, a fost luata cu mascatii de acasa si dusa la Parchet pentru audieri. Directoarea HEXI PHARMA trebuie sa dea mai multe explicatii procurorilor in mai multe contracte in care este implicata firma.

UPDATE Sambata ora 20.00Judecatoria Sectorului 5 a respins, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a directorului general HEXI PHARMA, FLORI DINU, si a decis ca aceasta sa fie plasata in arest la domiciliu, anunta Agerpres.

Decizia nu este definitiva, iar FLORI DINU va fi eliberata din arestul Politiei Capitalei la expirarea ordonantei de retinere de 24 de ore, emisa pe numele ei, vineri.

UPDATE Vineri ora 22.00: Potrivit Biroului de Presa al Parchetului General, FLORI DINU  este acuzata de savarsirea a 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata si 29 de infractiuni de inselaciune in forma simpla, precum si infractiunea de participatie improprie de zadarnicirea combaterii bolilor. Conform unor surse FLORI DINU si-ar fi recunoscut faptele!

UPDATE 21.30: Dupa aproximativ doua ore de audieri la sediul Parchetului General FLORI DINU a fost retinuta pentru 24 de ore, informeaza postul B1 Tv! Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, FLORI DINU a fost pusa sub acuzare pentru inselaciune si zadarnicire a combaterii bolilor si va fi dusa in instanta cu propunere de arestare preventiva.

Procurorii sustin ca HEXI PHARMA a incheiat contracte, in perioada 2014 – 2016, de vanzare de produse biocide cu 152 de unitati medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei.

stire initiala

Actiunea de vineri seara a mascatilor vine dupa mai multe perchezitii la sediul firmelor HEXI PHARMA. In atentia procurorilor ar fi vorba de cateva sute de contracte despre care procurorii vor sa afle mai multe detalii pentru ca s-au descoperit mai multe nereguli, informeaza postul de televiziunile de stiri.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realtatea