FLORIAN WALTER a aparut! Omul de afaceri este sub CONTROL JUDICIAR in DUBAI!

FLORIAN WALTER este de negasit de catre autoritati de peste doua luni de zile, omul de afaceri  fugind din ROMANIA in data de 6 mai.  Jurnalistii de la National dezvaluie faptul ca aceasta ar fi primit viza de rezidenta in DUBAI, dar si faptul ca FLORIAN WALTER este cercetat sub CONTROL JUDICIAR.

A facut 7 zile de arest. Un tribunal din DUBAI l-a eliberat sub CONTROL JUDICIAR

La cateva zile dupa ce Tribunalul Prahova a avizat mandatul international de urmarire, iar filialele INTERPOL din lume au primit documentatia in cauza, FLORIAN WALTER a luat decizia sa se predea. Astfel, in dimineata zilei de 27 mai, insotit de avocati, el s-a prezentat la sediul biroului INTERPOL din Emirate. Dupa identificare, i s-a retinut pasaportul si a fost trimis dupa gratii, efectuand 7 zile de arest in DUBAI. Ulterior, o instanta locala a decis eliberarea sa sub CONTROL JUDICIAR, asta dupa ce inculpatul a platit o cautiune. De atunci, in fiecare zi de luni, FLORIAN WALTER merge la Politie ca sa dea cu subsemnatul, scrie National.

CITESTE SI: Omul de afaceri FLORIAN WALTER a fost LOCALIZAT si se cere EXTRADAREA lui 

“Au vrut sa ma omoare!”

FLORIAN WALTER povesteste ca locuieste intr-un apartament din DUBAI. Departe de a fi unul cochet, dar spune ca nu-l intereseaza confortul. Il macina problemele de acasa. Ce se intampla cu familia sa. De la peste 3.000 de kilometri distanta de tara, patronul celei mai puternice firme de salubrizare din Romania lanseaza cateva acuzatii dure. El afirma ca s-a atentat la viata sa. I s-a dorit sfarsitul: “Au vrut sa ma omoare! Puteam sa fiu mort la ora asta!”, lea spus la telefon FLORIAN WALTER celor de la National.

Sursa foto: sportro