FLORIAN WALTER, audiat la DNA Ploiesti in dosarul fostului primar IULIAN BADESCU

FLORIAN WALTER, fostul finantator al echipei FC Petrolul Ploiesti, este audiat vineri ca martor de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Ploiesti, care instrumenteaza dosarul privind finantarea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, in care a fost arestat preventiv fostul primar al municipiului, IULIAN BADESCU.

La sosirea la sediul DNA, FLORIAN WALTER a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca va fi audiat in calitate de martor de procurorii anticoruptie.

CITESTE SI: CONFRUNTAREA dintre IULIAN BADESCU si DANIEL CAPRA nu a mai avut loc 

In sediul DNA Ploiesti se afla pentru confruntare fostul primar al municipiului Ploiesti, IULIAN BADESCU, si actualul finantator al echipei Petrolul, DANIEL CAPRA, care este denuntator in dosarul privind finantarea echipei de fotbal din bugetul local. 

FLORIAN WALTER (fost Busca) a intrat in fotbal ca actionar la FC Dinamo, dupa care a devenit principal investitor la echipa de fotbal Universitatea Cluj, de unde a plecat in 2012 cu un intreg lot de jucatori la Petrolul Ploiesti. FLORIAN WALTER s-a retras un an mai tarziu de la Petrolul, revenind apoi in actionariatul echipei Universitatea Cluj, aflata in prezent in insolventa.

CITESTE SI: FINANTATORII FC PETROLUL raman in AREST preventiv

Sursa foto: sport.ro