Florian Walter s-a retras din fotbal din cauza cancerului

Florian Walter, fost actionar la Dinamo, la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, s-a retras din fotbal dupa ce a fost diagnosticat cu o tumoare maligna la colon. Walter a renuntat, discret, la pozitia de actionar majoritar al gruparii pahovene la inceputul acestei veri luand prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca “gazarii” tocmai castigasera Cupa Romaniei si investitiile sale dadeau roade.

Florian Walter a fost diagnosticat cu cancer la colon, acest lucru determinandu-l pe acesta sa se retraga din fotbal. Decizia inexplicabila de a renunta la pachetul majoritar de actiuni detinute la Petrolul Ploiesti a surprins pe toata lumea, Florian Walter fiind banuit ca ar vrea sa revina la Universitatea Cluj. Insa, din pacate, adevarul era unul mult mai dureros decat se credea, fostul finantator al “lupilor galbeni” fiind diagnosticat cu o tumoare maligna la colon.

“Walter a slabit peste 20 de kilograme, iar starea lui de sanatate s-a inrautatit in ultima perioada” sustin apropiatii acestuia pentru gsp.ro. Conform sursei citate, Florian Walter a fost diagnosticat, inca de acum trei ani cu cancer la colon, el fiind, la vremea respectiva, internat si operat intr-o clinica din Viena sub pretextul unor probleme cardiace.

Sursa foto: ofsaid.ro