Florin Călinescu lansează un nou atac la adresa lui Dragnea: Câtă nesimțire mai inghițim, Liviulică?

Florin Călinescu a lansat un nou atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Actorul nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe contul său de socializare, criticând starea precară a drumurilor din România.

Călinescu îi consideră vinovați pe toți miniștrii care s-au perindat pe la Transporturi dar și pe angajații de la CNAIR. “Câtă golănie la Tansporturi, Compania de drumuri și catastrofe (n.r.) CNAIR sau cum dracu’ i-o mai zice. Să ne înțelegem. Din 90 încoace… Dacă aș avea putere, aș face un tribunal special doar pentru ăștia. Și pentru cei care au fost prim-miniștri, că nu au golănit de capul lor. Câtă nesimțire, câtă, Liviulică, mai inghițim? Pușcărie la salină! Fiecare live, de azi înainte, va începe și se va termina cu subiectul ăsta. Pe lângă altele”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Citește și: FLORIN CĂLINESCU DESPRE LIVIU DRAGNEA ȘI UN SCENARIU APOCALIPTIC! CUM AR FI CONVINS ACTORUL SĂ INTRE ÎN POLITICĂ

Bugetul pentru anul 2018 în domeniul infrastructurii rutiere adoptat de Parlament conține alocări insuficiente pentru autostrăzile aflate în lucru, la jumătate sau chiar un sfert față de cât ar fi nevoie, deși unele proiecte ar trebui finalizate chiar anul următor.

În plus, mai multe proiecte care au contractele semnate sau sunt deja finalizate în mare proporție au zero lei alocați pe anul următor. Mai grav, majoritatea proiectelor lansate în licitație în 2017 au alocări infime pentru 2018: Autostrada Sibiu – Pitești, drumul expres Pitești – Craiova, primii kilometri de autostradă din Moldova, autostrada de centură Sud a Capitalei sau Podul peste Dunăre de la Brăila.

Sursa foto: adevarul