Florin Cioaba va fi adus la spitalul Floreasca din Bucuresti

florin-cioaba

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, va fi mutat la Spitalul Floreasca din Bucuresti de la clinica din Antalya, transmit televiziunile de stiri, care citeaza surse din familia acestuia.

Cioaba se afla inca in stare grava, dar stabila, dupa preinfarctul suferit in urma cu cateva zile. Acesta nu a putut fi transportat pana acum in Romania, asa cum si-a dorit familia.

Bulibasa Ferdinand Stanescu a precizat ca regele Cioaba va fi adus in Romania, la Spitalul Floreasca, insa fara sa precizeze ziua in care va avea loc transferul. Totodata, Stanescu a comentat afirmatiile lui Victor Ponta, potrivit carora este o nesimtire din partea presedintelui Traian Basescu sa intervina pentru Florin Cioaba la medicul Serban Branisteanu.

“Cand am luat legatura astazi, am aflat ca starea lui s-a imbunatatit si am aflat ca va fi transferat in Romania la Spitalul Floreasca. Aeronava va fi platita de rudele d-lui Cioaba. (…) La domnul Basescu nu conteaza daca esti roman, tigan sau armean. Nu am niciun mesaj pentru d-nul premier Ponta, care le cam incurca… Daca dumnealui spune ca e o nesimtire din partea d-lui Basescu. Domnul Cioaba este cetatean al Romaniei, chiar daca este de etnie roma. Domnul Ponta a luat peste picior cam toata tara romaneasca. 

vom reveni cu amanunte

Foto: Realitatea TV