FLORIN GARDOS LA SOUTHAMPTON! MONDO NEWS a avut dreptate. FOTO

Internationalul roman FLORIN GARDOS va juca la echipa engleza SOUTHAMPTON, o informatie prezentata, in EXCLUSIVITATE, de MONDO NEWS, inca de saptamana trecuta. FLORIN GARDOS a trecut vizita medicala si a batut palma cu Southampton, a anuntat Daily Mail noaptea trecuta. In urmatoarele ore se va efectua oficial transferul in urma caruia STEAUA se va alege cu suma de 7,5 milioane de euro.

FLORIN GARDOS a fost cerut de RONALD KOEMAN la SOUTHAMPTON pentru inlocuirea lui Lovren, plecat la Liverpool pentru 23 de milioane de euro in aceasta vara.

FLORIN GARDOS este al saselea transfer al lui SOUTHAMPTON din aceasta vara, echipa care si-a pierdut mai bine din jumatate din titularii de anul trecut. “Fundasul roman e inlocuitorul perfect al lui Lovren, are toate calitatile necesare ca sa-l faca uitat”, scrie Daily Mail.

CITESTE SI: S-A FACUT! FLORIN GARDOS S-A TRANSFERAT DE LA STEAUA – EXCLUSIV

FLORIN GARDOS a fost accidentat in ultima perioada si n-a jucat niciun meci oficial pentru Steaua. Daca semneaza in aceasta saptamana, fundasul cu 11 selectii la nationala poate sa debuteze in weekend in Premier League, la startul noului sezon de pe Anfield contra lui Liverpool. 

Dailyecho.co.uk scrie ca sunt sanse mari ca FLORIN GARDOS sa faca parte din lotul echipei lui RONALD KOEMAN, in ciuda faptului ca “sfintii” vor debuta impotriva vicecampioanei Angliei.  “Romanul are suficienta experienta ca sa faca fata debutului infernal”, scrie sursa citata. 

CITESTE SI: FLORIN GARDOS a efectuat VIZITA MEDICALA! OFICIALIZAREA transferului in Anglia, chestiune de ore 

Sursa foto: dailymail.co.uk, sport.ro