Florin Georgescu, varianta imposibila a lui Victor Ponta pentru MFP

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, este o solutie pentru Ministerul Finantelor Publice, sustine Victor Ponta. Premierul nu i-a putut face o propunere in acest sens lui Georgescu, portofoliul MFP apartinand liberalilor. In plus, Ponta e convins ca s-ar lovi de un refuz.

Intrebat daca Florin Georgescu ar putea conduce MFP, Ponta a raspuns: “Intotdeauna, dar nu vrea. Evident ca nu am discutat, faceti dumneavoastra speculatii”, a spus joi premierul , la plecarea de la sediul BNR.

PNL se pregateste vineri pentru o “remaniere consistenta”, conform Agerpres. Ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu se afla  printre numele ce ar putea fi schimbate din Guvern.

Citeste si: Daniel Chitoiu si-ar putea da demisia in aceasta seara

Pe de alta parte, Chitoiu a afirmat joi, la Palatul Parlamentului, ca demisia sa din functia de ministru al Finantelor Publice “e o posibilitate”, adaugand, insa, ca nu crede ca va fi remaniat.

 Cei doi co-presedinti ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au refuzat sa faca precizari pe acest subiect, mentionand ca vor vorbi dupa sedinta pe care conducerea PNL o va avea vineri.