FLORIN MELCIU, un liberal tanar care poate schimba fata politicii autohtone

ALEGERILE PARLAMENTARE din data de 11 decembrie vin insotite de oferte variate din partea marilor partide. Daca din partea formatiunilor de stanga listele, pana in acest moment, sunt trasate cu parlamentari in functie, dinspre zona liberala se pare ca, pana in prezent, se incearca o noua strategie, de revigorare a clasei politice cu ajutorul unor oameni tineri, de viitor.

FLORIN MELCIU, in varsta de 34 de ani, este unul dintre politicienii tineri, care vine din urma, cu un potential corespunzator care poate fi exploatat in viitorul apropiat. FLORIN MELCIU a fost crescut in randul PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL (PNL), in decursul timpului, treptat, el ocupand diferite functii atat in administratia locala cat si in cea centrala.

FLORIN MELCIU a ocupat portofoliul de subsecretar de stat in cadrul Institutului National pentru Administratie care apartine de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), apoi a detinut functia de director executiv in cadrul Autoritatii Rutiere Romane. FLORIN MELCIU a fost euroconsilier al fostului ministru Adrian Cioroianu, consilier la Ministerul Mediului, consilier local in Sectorul 2, consilier al Ministrului Administratiei si membru in Consiliul de Administratie al ISCTR.

Dupa o privire atenta asupra CV-ului profesional al tanarului politician liberal se poate spune ca reprezinta o varianta viabila pentru ALEGERILE PARLAMENTARE din aceasta iarna, FLORIN MELCIU ocupand prima pozitie din partea filialei PNL Sector 4. 

Sursa foto: facebook / FLORIN MELCIU