Florin Pastramă, rupt cu bătaia în Capitală. Are răni serioase la cap! Foto în articol

Clipe cumplite pentru Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte Sfăt a fost bătut cu bestialitate în plină stradă și, după cums e poate observa în imaginile surprinse la scurt timp după incidentul petrecut luni dimineață, s-a ales cu răni destul de grave, având capul bandajat în zona frunții, dar și leziuni la nivelul piciorului drept.

Potrivit informațiilor transmise de spynews.ro, fostul om de afaceri ar fi fost implicat într-un conflict produs în zona Fundeni din Capitală. Alături i-a stat în permanență  partenera sa de viață, cei doi fiind ulterior surprinși în timp ce discutau, vizibil afectați și speriați de momentele prin care au trecut. În jurul lor au putut fi observați mai mulți polițiști, dar și persoane care se plimbau agitate dintr-o parte în alta.

Recent, soțul lui Brigitte a sărbătorit un nou succes în lumea afacerilor. Mai concret, Pastramă a demarat lucrările pentru realizarea unuia dintre cele mai ambițioase proiecte ale sale, mini cartierul cu vile din Ștefănești. După ce a întâlnit-o pe actuala sa soție, cei doi și-au unit forțele, hotărâți să dea lovitura pe piața imobiliarelor.

Sursa foto: spynews.ro