FLORIN PIERSIC, primele DECLARATII dupa moartea lui SZOBI CSEH

FLORIN PIERSIC a vorbit in cadrul unui interviu telefonic acordat emisiunii de televiziune despre durerea provocata de cel mai bun prieten si coleg al sau, SZOBI CSEH, care a incetat in noaptea de joi spre vineri din viata.

FLORIN PIERSIC a spus ca a pierdut un frate si ca nu concepe viata fara acesta.

Citeste si: SZOBI CSEH, IN MEMORIAM. DOREL VISAN: A suportat niste lucruri la limita vietii si intelegerii

“In momentul in care am aflat, aici, la sute de kilometri de Romania, vreau sa va spun ca nu puteam afla o veste mai tragica decat ca acest frate al meu… Am avut o legatura sufleteasca cu el inca de pe vremea cand lucram impreuna la Marea Neagra. Era cu un suflet si cu o generozitate, pe care rar am intalnit-o la cineva. pentru mine, el a fost ca un frate. Mi-e greu sa cred ca nu o sa-l mai intalnesc vreodata. Mi-era ca un frate, fara el nu puteam sa filmez. Toata vacanta mea s-a stricat si nu mai am chef de nimic aici departe la gandul ca nu o sa ma mai intalnesc niciodata cu Szobi. Plang si nu mai pot! Nu-mi vine sa cred!”, a declarat FLORIN PIERSIC cu durere in voce, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: SZOBI CSEH, IN MEMORIAM. Ion Besoiu: Era un adevarat voinic, asa ca in basmele romanesti

SZOBI CSEH a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri la Spitalul Fundeni, dupa o lupta indelungata cu cancerul osos.

Sursa foto: clauslist.ro