FLORIN POPESCU, “baronului puilor”, este vizat intr-un nou DOSAR PENAL

Deputatul FLORIN POPESCU, supranumit si “Baronul Puilor”, este vizat intr-un nou DOSAR PENAL, pentru conflict de interese, informeaza postul Realitatea Tv.

FLORIN POPESCU urmeaza sa dea declaratii, VINERI,  in fata procurorilor, in urma sesizarii Agentiei Nationale de Integritate (ANI).  POPESCU a declarat ca a fost citat prin telefon pentru a se prezenta la sediul institutiei, dar ca nu stie despre ce este vorba. Cu aceasta ocazie, FLORIN POPESCU va afla si ce acuzatii i se aduc, iar el a sustinut ca este la dispozitia justitiei.

Citeste si: CASELE deputatului FLORIN POPESCU au fost puse sub SECHESTRU 

Deputatul FLORIN POPESCU este déjà acuzat de TRAFIC de INFLUENTA dupa ce, conform procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in cursul anului 2012, politicianul, folosind influenta si autoritatea decurgand din functia de presedinte al PDL Dambovita, i-a cerut administratorului unor societati comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui in scop electoral cetatenilor din judetul Dambovita, in campania electorala pentru alegerile locale din iunie 2012, cand a candidat pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, potrivit sursei citate.

Citeste si: FLORIN POPESCU, salvat din nou de colegi! Decizia privind arestarea sa, amanata din lipsa de cvorum 

Sursa foto: gandul.info