FLORIN POPESCU, deputat PMP, este AUDIAT la DNA intr-un dosar legat de FAPTE de CORUPTIE

FLORIN POPESCU, deputat si secretar general al Partidului Miscarea Populara (PMP), s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), procurorii urmand sa-l audieze in cadrul unui dosar legat de FAPTE de CORUPTIE.

FLORIN POPESCU, fostul presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, este suspectat de procurorii DNA cum ca ar fi beneficiat, in perioada alegerilor din 2012 cand isi dorea sa mai obtina un nou mandat de presedinte al CJ, de numeroase bunuri pe care le-a folosit in scopuri electorale dar pentru care nu ar fi achitat nicio suma de bani.

Citeste si: Presedintele CMR, VASILE ASTARASTOAE, trimis in JUDECATA pentru conflict de interese 

Practic, deputatul PMP ar fi obtinut din partea mai multor oameni de afaceri din zona numeroase produse si bunuri pe care le-ar fi impartit cu darnicie cetatenilor care urmau sa ii acorde un nou vot la alegerile locale din 2012. 

Citeste si: DNA a emis mandat de aducere pe numele deputatului Gheorghe Coman 

FLORIN POPESCU le-a declarat jurnalistilor prezenti la sediul DNA ca a fost chemat pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca este SUSPECT intr-un dosar legat de FAPTE de CORUPTIE,  dar si faptul ca va oferi o declaratie de presa la iesirea de la AUDIERI.

Sursa foto: produlesti.ro