Florin Prunea: Facem memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua – Viitorul!

Florin Prunea, presedintele executiv al CSMS Iasi, a declarat astazi pentru agentia Mediafax ca gruparea din Copou va depune un memoriu la UEFA despre partida dintre Steaua si Viitorul Constanta, scor 2-5. Prunea considera ca acest meci din etapa 32 a Ligii I a fost una aranjata.

“Vom face memoriu la UEFA dupa rusinea de meci Steaua – Viitorul! Este o rusine pentru fotbalul romanesc. Strangem toate probele, inclusiv autodenuntul lui Reghecampf, care acuza mizeriile din fotbalul romanesc. Nu e normal ca anumite echipe sa fie tratate diferentiat de celelalte. Noi cand am jucat cu Steaua, a avut in teren cel mai bun «11». Asemenea momente penibile cum au fost cele de duminica seara nu au ce cauta intr-un fotbal curat. A fost cea mai rusinoasa pagina din istoria Stelei”, a declarat Florin Prunea pentru agentia Mediafax.

“Ma sunau aseara (n.r. – duminica seara) jucatorii nostri, sa ma intrebe daca este posibil asa ceva. Le-am spus ca am primit o palma si trebuie sa fim barbati si sa luptam pana la capat. Iasiul poate ramane in Liga I pe baza criteriului sportiv. Nu ne intereseaza ce se intampla cu alte echipe. Nu e problema noastra cine a luat si cine nu licenta. Dar este clar ca trei echipe vor retrograda din cauza neprimirii licentei. Sunt curios pe urma care vor fi cele 18 echipe care evolua în Liga I. Eu cred ca vor avea probleme cu licentierea si echipele care vor promova din Liga a II-a.” a concluzionat oficialul formatiei iesene pentru sursa citata.

Sursa foto: adevarul.ro