Florin Salam a luat o decizie radicală după ce a fost bătut, răpit și sechestrat la Milano! Declarația manelistului

Florin Salam a luat o decizie radicală după ce a fost bătut, răpit și sechestrat la Milano. Declarație șocantă, făcută de Florin Salam după ce ar fi fost răpit în Italia. Manelistul a spus că aceasta a fost “ultima cântare” din viața sa deoarece vrea să ajungă la familia sa “în viață”. „Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt’, a spus manelistul.

Florin Salam a spus că a fost luat pe sus de doi barbați porecliți Berică și Versace, după ce un invitat l-a pocnit peste față în timp ce cânta la o nuntă în Milano. (VEZI DETALII și VIDEO AICI).

Citește și: SCANDAL LA INSULA IUBIRII: MAMĂ CE PUMN I-AȘ FI DAT ÎN FAȚĂ! VIDEO

Vreme de peste 10 ore, nimeni nu a știu nimic despre manelist, iar la restaurant a rămas doar formația lui Salam, care a dat alarma în țară. Nu se știe cu exactitate motivul pentru care Berică și Versace l-au scos din local și l-au ținut ascuns pe Florin Salam. Printre nuntași circulă informații potrivit cărora bărbații ar fi încercat să obțină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecției, scrie libertatea.ro.

Cert este că, în acest moment, Florin Salam a comunicat că e în siguranță, dar a transmis că nu va mai cânta niciodată. Nu e prima oară, însă, când manelistul face aceasta afirmație. De fiecare dată când a avut scandaluri sau probleme cu banii, Florin Salam a anunțat ca nu va mai cânta.

Sursa foto: click