Florin Salam, amenințat cu moartea de interlopi: ”De nu ţi-oi pune furtun pe gât! Fac 10 ani pentru tine!”! Video

Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, după ce nu a mai ajuns să cânte la o nuntă, în Roşiori. Fratele mirelui a luat microfonul şi a anunţat: “Fac 10 ani pentru tine!”. Bărbatul era live pe o reţea de socializare, când a luat microfonul şi a spus că, cinci ani, Salam are interzis să cânte în Teleorman.

“Trebuia să vină în seara asta la Roşiori, la frati-miu la nuntă, şi nu a venit, e a doua oară când nu a venit, acum era ai important să vină… Mi-a zis că vine la ora 5, nu a venit, a zis că vine la ora 2, nu a venit, Salam.”, a început bărbatul, care a înjurat ca la “ușa cortului”.

Citește și: CLANUL CORDUNEANU, UMILIT CRUNT ȘI AMENINȚAT PE FACEBOOK DE UN ALT INTERLOP: SĂ VĂ IAU MORȚII ÎN ……VIDEO

“Salame, termen de 5 ani, dacă am auzit că vii să cânţi în Roşiori, oriunde, ori mori tu, ori murim noi! De nu ţi-oi pune furtun pe gât… Dacă termen de cinci ani ai cântat pe Teleorman, oriunde te prind eu, şi verii mei, şi fraţii mei, că ştiu că iau zece ani pentru tine Salame, nu mă las până nu îţi pun furtun pe gât. Pa”, a încheiat îndividul. Bărbatul care i-a trimis mesajul online lui Florin Salam era înconjurat de rude şi încurajat de acestea să continue ameninţările.

Sursa video: youtube