Florin Salam amenințat dur de rromi: Ai și tu 40 de ani! Vrei să iei bătaie la vârsta asta?

Scandal fără precedent în etnia rromă. Totul a pornit după ce Florin Salam a interpretat, la o petrecere, o melodie intitulată “Să dispară indienii, unde apar Cordunenii”. Jean Brăileanu s-a simțit profund jignit de versurile interpretate de celebrul manelist și a ținut să-i transmită un mesaj dur artistului.

“Florin Salam a pus mare să dispară indienii. Cine nu mă crede, să intre pe Youtube. Păi peste tot cânți pentru țigani. La Brăila, la Galați, la Constanța, peste tot, cânți pentru indieni. Toată viața ta ne-ai cântat. Cum ai ajuns tu la concluzia că trebuie să dispară indienii? Trebuie să fi tras la răspundere de toți țiganii, care te vor prinde primii. Asta este meseria ta, de câine.

Cânți pentru oricine, dar cum ai ajuns tu la concluzia că trebuie să moară indienii? Crezi că nu o să fi tras de urechi pentru treaba asta? Dacă dispar indienii, nu mai are Betty ce să mai mănânce! Ce mai mănâncă Betty? Că românii când vin la tine îți dau câte două, trei milioane.

Citește și: BRIGITTE SFĂT FĂCUTĂ PRAF: ȘI-A BĂTUT JOC DE DUMNEZEU ATÂȚIA ANI CU CURVIILE EI!

Nu te gândești că mai mergi și tu la o nuntă, că îți iei vreun capac pe acolo? Ai și tu 40 de ani! Vrei să iei bătaie la vârsta asta? Cum crezi că o să dispărem noi, fraiere? Nu ne-a ras pe noi Antonescu! Ne razi tu? Te mai duci pe la Brăila, Constanța… Ne întâlnim, fratele meu! Florin Salam e rasist! Vă cântă la mișto, după care se duce la români și urlă să dispară indienii. O să mă văd cu el! O să-i torn trei sticle de vin pe cap și pe gură… Ce-ai făcut, mă, tu nu ești țigan? Ești machedon?”, au fost vorbele lui Jean Brăileanu.

“Vreau să-i spun și eu câteva vorbe fratelui meu, Florin. Băi, Florine… Nevasta ta, toată viața ei, a avut o atracție pentru indieni. Să nu cumva să-ți facă vreun indian prin casă. După, ce faci? Că tu ești mai indian ca indienii. Toată viața ta ai cântat la țigani și ai mâncat din oala lor de ciorbă cu polonicul. Cu lingura nu te săturai, că erai flămând. Și acum te iei de indieni…”, a mai completat o persoană care se afla în aceeași încăpere cu Jean Brăileanu.

Sursa foto: cancan.ro