FLORIN SALAM, MESAJ PE YOUTUBE: Lume, ce ai cu viata mea? VIDEO

Florin Salam a avut prima reactie dupa scandalul de astazi cu cei doi copii ai sai. Salam a postat un mesaj pentru fanii sai pe canalul Youtube, negru de suparare dupa scandalul izbucnit in urma cu cateva zile si mai ales dupa ce Protectia Copilului s-a autosesizat cu privire la copii sai, pe fondul consumului de droguri al tatalui.

Manelistul s-a dus in studioul de inregistrari, unde a inregistrat o noua piesa, ale caror versuri le-a postat pe o retea de socializare. 

“Salut prieteni, salut fanii mei, salut fratii mei. Sunt la un studio unde de azi de dimineata am creat ceva. De luni de zile sunt cautat, urmarit… nu mai conteaza. Important e ca sunt sanatos, sunt bine. Nu-mi dezamagesc eu fanii sa pun stop la munca mea de atatia ani de zile. Am scos o piesa tare rau de tot. Sa va dati si voi seama cate persoane sunt care vor sa-mi faca rau pentru nimic. Daca ar avea vreun motiv… Nimic n-o sa-mi dea stop in cariera mea. Muzica e viata mea, e medicamentul meu. Dumnezeu m-a invatat ceva azi. M-am trezit din somn cu o piesa in gand. Sunt alaturi de voi orice ar fi”.