Florin Salam nu a disparut dupa ce s-a retras din muzica! Unde l-au gasit paparazzii pe manelist

Florin Salam a fost foarte discret dupa ce a anuntat in vara ca se retrage din muzica. Paparazii de la cancan.ro l-au gasit pe celebrul manelist, care a “disparut” in… Dubai!

Florin Salam a fost fotografiat zilele trecute in timp ce se deplasa cu avionul in Dubai. Imaginea cu Florin Salam a fost publicata, in exclusivitate, de cancan.ro. Manelistul s-a respectat, mergand cu clasa business in cunoscuta destinatie turistica. Dubaiul este una dintre zonele preferate ale lui Florin Salam, celebrul manelist mergand de nenumarate ori acolo.

Florin Salam ii soca in vara pe fanii sai dupa ce se retragea din muzica. Vestea a fost data de Puiu Iordache, managerul manelistului. “Nu stiu daca fanii isi doresc sa auda ce le spun eu, dar pentru o perioada nedeterminata Florin Salam nu va mai canta deloc. Trebuie obligat sa faca o pauza. Vocal pentru ca si-a fortat vocea foarte mult, are si 3-4 cantari intr-o singura noapte. Iar psihic este datorita presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treaba cu aceasta lume si nu stiu decat sa ceara bani si nu-i intereseaza de nimic decat venitul lor. Ii pare foarte rau ca s-a ajuns in aceasta situatie, ii roaga pe toti sa il inteleaga. El face tot posibilul sa se refaca repede si sa fie din nou prezent la evenimente”, declara Puiu Iordache.

Betty Salam, fiica manelistului, despre problemele de sanatate ale tatalui ei, care a suferit si un infarct. “Tatal meu este acum bine, sanatos, nu se afla in spital. Au fost probleme in trecut, dar in prezent este ok. Decizia de a nu mai canta ii apartine lui in totalitate!”, declara Betty Salam.

Sursa text: cancan.ro