Florin Salam, pus sub invinuire pentru detinere de droguri

Florin Salam a fost pus sub invinuire, luni, pentru detinere de droguri de mare risc pentru consum. Asupra manelistului au fost gasite cantitati mici de droguri, existand informatii ca manelistul ar fi consumator de cocaina. 

Florin Salam a fost audiat, astazi, la sediul DIICOT sub acuzatia ca lua cocaina de la interlopi. Dupa audieri, Florin Salam a declarat ca a fost citat ca simplu martor in dosarul unor traficanti de droguri.

Florin Salam a ajuns la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) in jurul orei 13.30, insotit de un politist, si nu a facut declaratii. In sediul DIICOT, manelistul Florin Salam a facut spectacol la DIICOT, a dansat si i-a salutat pe jurnalisti intr-un mod original, potrivit televiziunilor de stiri.

DIICOT cerceteaza in aceasta cauza pretinse fapt de consum de droguri, respectiv cocaina, iar Florin Salam si membrii formatiei acestuia ar fi suspecti de aceasta fapta, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Au fost efectuate perchezitii si la domiciliul manelistului.

Foto: vedete.rol.ro