Florin Salam s-a casatorit cu Oana, eleva din Ploiesti? FOTO

Florin Salam traieste o incredibila poveste de dragoste cu Oana, o eleva din Ploiesti! Manelistul ii face vizite sistematic, iar fata si-a pus poze cu el pe Internet.

Oana pare ca isi asuma relatia cu Florin, asta dupa ce initial isi dezactivase pagina de Facebook, pe motiv ca amicii de la scoala o bombardau cu mesaje. Nu a trecut prea mult si pustoiaca si-a reactivat pagina. Mai mult si-a schimbat si statusul de la “intr-o relatie la “casatorit”!

Cum era de asteptat, colegii au pornit seria de glume la adresa Oanei. Cine va canta la nunta?”, intreaba unul dintre acestia. „Il chem pe Florin Salam, nu stiu daca e liber, dar incerc”, raspunde Oana. „Pai, nu poate sa vina ca e la nunta la el. Da lasa ca o sa cante sotul tau”, continua prietenul Oanei sarada. „Se insoara Salam? O, i-auzi… bravo lui, si-a gasit in sfarsit fericirea!!! Casa de piatra, toate cele bune”, raspunde din nou Oana. „Da, ce crezi… Se insoara in aceeasi zi in care te mariti tu si mai e o coincidenta”, concluzioneaza unul dintre prietenii elevei.

Sursa foto: wowbiz.ro