Florin Salam s-a pupat in club cu o vedeta care a facut sex cu Mutu. GALERIE FOTO

Florin Salam a fost surprins in bratele altei femei miercuri noapte, gestul sau cu o prezentatoare tv dand nastere unor intrebari.

Miercuri noapte, prezentatoarea GIGA TV Ioana Popescu si manelistul Florin Salam au fos fotogrfiati imbratisandu-se si pupandu-se intr-un club de karaoke. Ioana i-a dedicat lui Salam o piesa foarte frumoasa, in limba franceza, conform libertatea.ro, iar Florin a fost foarte miscat, apoi s-au imbratisat, au vorbit si s-au pupat.


“Desi nu fac parada cu asta, mie imi mai plac si cantecele de petrecere, manalele, dar nu orice manele, ci cele de calitate. Ieri noapte cand mi-a spus Doru ca este Florin Salam in club, am zis ca o sa ii cant asa ca i-am cantat piesa mea favorita, «Je t’aime». Cand am terminat de cantat melodia, Florin avea ochii in lacrimi, probabil se gandea el la ceva. Cert este ca m-a luat in brate si mi-a spus ca am o voce superba si ca sa continui cu muzica, nu numai cu presa. Iar daca vine complimentul acesta, la o piesa pop, de la Salam, este super ok. M-am imbratisat cu el ca si cum ne-am fi stiut de-o viata, am schimbat numerele de telefon si am spus ca poate ne mai vedem. E inceputul unei pretenii, nu a unei relatii”, a declarat Ioana pentru Libertatea.

Sursa foto: libertatea.ro