Florin Salam, “sechestrat” de Revelion de membrii clanului interlop Caran! Manelistul a cântat sub teroare

Florin Salam pare că e urmărit de ghinion. Nici de Revelion nu a scăpat de probleme. În noaptea dintre ani, ”Regele manelelor” a fost ”sechestrat” într-un renumit club din cartierul milionarilor.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat că, în noaptea de Anul Nou, cel supranumit “Regele manelelor” a avut parte de mai multe momente mai puțin plăcute.

Potrivit unei surse D.A.S., Florin Salam a fost „sechestrat” de mai mulți membri ai clanului Caran într-un renumit club din cartierul milionarilor. Florin Salam și frumoasa lui soție, Roxana, au ales să petreacă noaptea dintre ani în vestitul club situat în zona de nord a Capitalei. Au sperat să se distreze și să se simtă bine alături de câțiva prieteni. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și Florin Salam a dat de bucluc după ce în local și-au făcut apariția mai mulți membri ai clanului Caran.

Citeste si: FLORIN SALAM BĂTUT ȘI APOI RĂPIT DE LA O NUNTĂ DIN MILANO! NU SE MAI ȘTIE NIMIC DE MANELIST! VIDEO

Dornici de distracție, nou-veniții nu au ținut cont că Florin Salam nu se află în „exercițiul funcțiunii”. Aceștia au insistat cu orice preț ca el să-i încânte cu anumite melodii. Așa că, potrivit martorilor, cei din clanul Caran l-ar fi forțat, pur și simplu, pe manelist să pună mâna pe microfon și să se apuce de treabă, nu înainte de a-l înjura și de a-l agresa fizic.

Conform surselor citate, pentru a evita o ”nenorocire”, Florin Salam s-a conformat cerințelor și, după ce a primit ajutor din partea formației lui George Talent, le-a cântat interlopilor până a doua zi în jurul orei 11.

Sursa text: cancan.ro