Florin Salam și Roxana Dobre au făcut ”partajul”! Cu ce se alege fiecare

Florin Salam a confirmat despărţirea de Roxana Dobre, după ce bruneta a fugit de acasă cu altul. Cancan.ro a aflat termenii şi condiţiile separării şi detaliile partajului dintre Salam şi focoasa brunetă.

”Fratele” lui Florin Salam a dezvăluit pentru sursa citată că manelistul şi Roxana Dobre au încercat să aplaneze conflictul însă a fost imposibil. Astfel, cântăreţul ar fi decis să pună punct relaţiei şi să o lase pe Roxana să plece la mama ei, împreună cu fetiţele. Salam este hotărât să nu-i dea niciun ban fostei iubite, însă va avea grijă ca fiicelor lui, care vor rămâne în grija Roxanei, să nu le lipsească nimic.

Bruneta va pleca din relaţia cu Salam cu două fetiţe minunate şi o maşină de lux, pe care manelistul i-a făcut-o cadou şi pe care nu i-a luat-o înapoi. Roxana Dobre va trebui să-şi ia adio de la luxul din vila pe care o construise Florin Salam pentru ea şi fiicele lor. Asta pentru că manelistul e hotărât să nu o lase să se bucure în continuare de traiul de prinţesă.

Citește și: SOACRA LUI FLORIN SALAM PUNE GAZ PE FOC! MAMA ROXANEI DOBRE FACE SCANDAL

”Au încercat să aplaneze conflictul, dar nu s-a putut. Da, o să se despartă, nu mai e cale de întoarcere pentru ei. Florin e hotărât să nu-i lase nimic. Roxana credea că, atunci când va ieşi din relaţia asta, va rămâne şi ea cu ceva. Copiii să şi-i ia, el are deja doi copii. Ce să facă el cu copiii?! Florin are patru copii şi o să se asigure că fetiţelor pe care le are cu Roxana nu o să le lipsească nimic, dar vor locui cu ea”, a dezvăluit pentru cancan.ro, ”fratele” lui Florin Salam.

Sursa text și foto: cancan.ro