FLORIN SECUREANU, fostul director al Spitalului MALAXA, ARESTAT PREVENTIV

Fostul director al Spitalului Malaxa, FLORIN SECUREANU, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar in care se investigheaza fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

UPDATE 2: Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis sambata ARESTAREA PREVENTIVA, pentru 30 de zile, a fostului manager al Spitalului Malaxa, FLORIN SECUREANU, in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare, informeaza News.ro

UPDATE 1FLORIN SECUREANU, managerul demis al Spitalului Malaxa, si-a petrecut noaptea dupa gratii. El a fost retinut vineri seara pentru LUARE de MITA si DELAPIDARE, iar sambata va fi prezentat magistratilor cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA.

Printre altele, procurorii anticoruptie il acuza pe FLORIN SECUREANU ca, de 9 ani, foloseste casieria institutiei sanitare ca pe propriul portofel. Mai mult decat atat, ar fi calatorit de sute de ori in strainatate pe banii unei firme pe care a favorizat-o.

FLORIN SECUREANU, managerul demis al Spitalului Malaxa, a fost retinut pentru LUARE de MITA si DELAPIDARE. Procurorii anticoruptie il acuza printre altele ca de 9 ani foloseste casieria institutiei sanitare ca pe propriul portofel.  Mai mult decat atat ar fi calatorit de sute de ori in strainatate pe banii unei firme, pe care a favorizat-o. FLORIN SECUREANU este acuzat de LUARE de MITA si DELAPIDARE, infractiuni pe care le-ar fi repetat in ultimii 9 ani nestingherit.

STIRE INITIALA

Pe 29 noiembrie, anchetatorii DNA au ridicat de la Spitalul ”Malaxa” o serie de documente referitoare la incheierea unor contracte. In aceiasi zi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis pe FLORIN SECUREANU

‘Este o situatie dificila la Spitalul ‘Malaxa’ din Capitala in acest moment. Am fost informata ca o echipa a DNA se afla la Spitalul ‘Malaxa’. Din acest moment, actiunea demarata de ieri dimineata de Corpul de control al primarului general inceteaza, pentru ca nu putem sa suprapunem o cercetare a Corpului de control al primarului general peste o ancheta a DNA. Din primul moment in care am aflat ca DNA se afla la Spitalul ‘Malaxa’ si investigheaza activitatea managerului care este in aceasta functie de noua ani am luat decizia demiterii acestuia’, a spus atunci Firea.

Sursa foto: jurnalul