Florin Talpan nu iartă nimic! Juristul intră cu talpa la oficialii FRF

Florin Talpan a reacționat dur după ce FRF a scris că Rădoi a evoluat pentru Steaua București, nu pentru FCSB: “Mirel Rădoi a jucat pentru Steaua București între anii 2000 și 2003. După 2003 nu a mai jucat la Steaua București. A jucat pentru o altă echipă, care nu a fost Steaua, ci s-a dat drept Steaua și a folosit ilegal marca și numele Steaua, așa cum justiția a stabilit deja.

E trist că, în 2019, FRF nu știe acest lucru. Dar poate e de înțeles, având în vedere că FRF a fost înființată de-abia în 2002 și că oamenii care conduc acolo nu prea știu fotbal, cum au dovedit prin ratarea calificării la atâtea Mondiale și Europene”, a spus Talpan, pentru Gazeta Sporturilor.

Talpan și-a continuat atacul la adresa FRF: “Din păcate, cei de la FRF nu pricep că acest gen de comportament este exact împotriva suporterilor și a fotbalului. Prin această încercare penibilă de dezinformare, FRF s-a făcut și mai antipatică, dacă se putea. A jignit clubul Steaua și pe suporterii săi. Să nu se mire dacă la următorul meci al naționalei vor fi din nou huiduiți, ca și până acum”, a încheiat Talpan.

Forul condus de Răzvan Burleanu a scris pe site-ul oficial că Mirel Rădoi “a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua București, între anii 2000-2009”. Această frază iscat furia juristului CSA Steaua, Florin Talpan.

Sursa foto: gsp