Florin Tănase pleacă de la FCSB. Transferul căpitanului se va parafa săptămâna viitoare

Unde va juca și câți bani vor câștiga roș-albaștrii

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, va părăsi vicecampioana din Liga I în perioada de transferuri din această iarnă, anunță ediția electronică a Gazetei Sporturilor. Sursa citată mai scrie că mutarea se va parafa săptămâna viitoare.

Formația la care se va transfera golgheterul Ligii I din ediția trecută este Al-Nasr Dubai din Emiratele Arabe Unite care este dispusă să achite clauza de reziliere a jucătorului. Astfel, transferul fotbalistului în vârstă de 26 de ani va aduce în conturile grupării din Berceni suma de trei milioane de euro.

Florin Tănase a marcat în acest sezon din Liga I șapte goluri la care se adaugă și patru pase decisive în cele 15 partide jucate de căpitanul roș-albaștrilor. ”Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe meciurile rămase. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după Sărbători”, a declarat Florin Tănase.

Conform sursei citate, salariul anual al lui Florin Tănase ar putea fi de aproximativ 7-8 sute de mii de euro, o creștere substanțială față de venitul actual de la FCSB.

Sursa foto: telekomsport