Florin Turcanu: Puterea este vremelnica, iar bucuria pe care o incearca USD-istii nu va dura mult

Florin Turcanu, vicepresedinte PNL, a afirmat, marti seara, dupa sedinta Delegatiei Permanente a liberalilor, ca puterea este vremelnica si ca USD si PSD nu se vor bucura prea mult timp.

Vicepresedintele liberal a mai declarat ca in viitorul apropiat dreapta va guverna Romania. ”Puterea e vremelnica si bucuria pe care o au astazi USD-istii, PSD-istii nu va dura foarte mult. Noi avem disponibilitatea sa ne asumam guvernarea in conditii normale si viabile pentru Romania.

Citeste si: Criza fostei USL, conturata de viziuni diferite si adancita de ultimul apel al lui Ponta. Cronologia evenimentelor

Vom face toate demersurile ca sa ne putem asuma aceasta guvernare. Dreapta trebuie sa castige Presedintia Romaniei si o guvernare coerenta”, a afirmat Turcanu pentru Agerpres. Florin Turcanu este convins ca numai un Guvern cu partide de dreapta poate asigura dezvoltarea economica a tarii.

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a anuntat, marti, ca liberalii au decis, in cadrul Delegatiei Permanente, iesirea de la guvernare.

Sursa foto: botosani.pnl.ro