Florina Luminița Grigore, un primar pentru un oraș european! Video

Florina Luminița Grigore este candidatul partidului Pro România pentru Primăria orașului Predeal. Născută și crescută în urbea supranumită odinioară ”perla Văii Prahova”, Florina Luminița Grigore este candidatul care poate reda orașului Predeal strălucirea de odinioară.

”Sunt convinsă că pot reda orașului Predeal strălucirea de odinioară și în special pot îmbunătăți viața locuitorilor săi. Voi prezenta prezenta, pe scurt, câteva dintre ideile și planurile pe care le am în legătură cu dezvoltarea orașului nostru, dar și o serie de masuri concrete și imediate ce pot fi considerate esențiale pentru locuitorii orașului Predeal”, spune Florina Luminița Grigore.

Reabilitarea, renovarea și modernizarea liceului teoretic Mihail Săulescu este unul dintre principalele obiective ale platformei program prezentată de candidatul Pro România pentru postul de primar al orașului Predeal la alegerile locale care vor avea loc în data de 27 septembrie.

O altă schimbare importantă pe care o propune Florina Luminița Grigore este reducerea tarifelor la utilitățile publice de strictă necesitate care, în opinia candidatului Pro România, sunt, la ora actuală, exagerate în comparație cu alte orașe din România.

Totodată, candidatul Pro România promite reducerea semnificativă a taxelor și impozitelor pentru imobile, atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice. Aceste reduceri vor fi pentru o perioadă nedeterminată. Florina Luminița Grigore vrea să construiască și o nouă piață agroalimentară care să deservească toți locuitorii orașului Predeal și care să vină în sprijinul producătorilor locali, aceștia urmând a beneficia de spații moderne și cu toate utilitățile necesare la dispoziție pentru a-și putea comercializa produsele.

Pentru a afla toate planurile de viitor ale candidatului partidului Pro România, Florina Luminița Grigore, pentru Primăria orașului Predeal, urmăriți filmulețul atașat articolului.