Florinel Coman, cel mai bine plătit jucător din Liga I! Câți bani i-a mai dat Gigi

Florinel Coman a depășit cu brio cei doi ani în care a stat mai mult accidentat și a făcut figurație pe teren. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a revenit la forma care l-a consacrat și este, din nou, un fotbalist exponențial pentru FCSB. Iar Gigi Becali nu a rămas indiferent după evoluțiile lui ”Mbappe”.

Florinel Coman a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga I, după ce Gigi Becali a anunțat că i-a majorat salariul de la 20.000 de euro lunar la 30.000, în încercarea de a-l convinge să nu plece în străinătate la finalul sezonului. Astfel, Coman câștigă un salariu anual net de 360 de mii de euro.

”Florinel Coman nu a putut prea mult cu Universitatea Craiova pentru că are vânătăi. La antrenamente a fost lovit doar cu mingea și l-a durut. Coman, gata, e mai bun decât Florinel Coman de dinainte, nu mai poate fi ținut! Avea 20.000, i-am făcut 30.000 (n.r.- de euro) salariul lunar! Ce să fac? Trebuie să-i dai o motivație”, a declarat Gigi Becali.

Florinel Coman este dorit, din nou, de cei de la Sporting Lisabona, iar dacă nu va reuși să-l convingă să rămână la FCSB, Becali ar vrea să obțină în schimbul vedetei sale măcar 6-7 milioane de euro.

Doar Ciprian Deac și Mario Camora de la CFR Cluj au salarii relativ apropiate de cel al lui Florinel Coman, cu câte 300.000 de euro. Coman a înscris 3 goluri și a oferit un assist în cele 6 meciuri de play-off jucate până acum de FCSB. Prin realizările sale a adus nu mai puțin de 7 puncte echipei, care o mențin pe FCSB în lupta pentru titlu.

Sursa foto: sport