Florinel Coman, pus sub învinuire! Vedeta de la FCSB riscă ani grei de închisoare

Florinel Coman, jucătorul de la FCSB, a fost pus sub învinuire în dosarul, deschis de procurori, pentru conducere fără permis, faptă petrecută în urmă cu doi ani de zile.

Florinel Coman a fost oprit de Poliția Rutieră, pe 22 februarie 2021, pe Autostrada A2 după ce radarul indica faptul că autoturismul condus de fotbalist rula cu o viteză de 165 de kilometri pe oră.

Internaționalul de tineret a prezentat polițiștilor un ”permis internațional” eliberat de autoritățile din Ucraina. Însă, agenții au constatat că, de fapt, atacantul nu are permis de conducere pentru nicio categorie, deși în documentul prezentat de sportiv erau trecute categoriile A, B și BE.

Drept urmare, Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis. „La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist. Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul Poliției.

Potrivit legii – CODUL PENAL –  „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”. Astfel dacă va fi găsit vinovat, Florinel Coman ar putea să-și încheie extrem de rapid cariera de fotbalist profesionist.

Sursa foto: sport