Floyd Mayweather a cheltuit o sumă uriașă în zece minute

Floyd Mayweather a reușit performanța de a cheltui suma de 80.000 de dolari în numai zece minute. Fostul campion mondial la 5 categorii de greutate a cheltuit suma uriașă de bani cumpărând niște genți de lux, marca Hermes Birkin.

“Nu a spus pentru cine sunt gențile, dar se înțelege că ar fi pentru colecția lui care este în creștere”, a spus un martor ocular, potrivit publicației Page Six Style.

Un prieten l-a anunțat pe Floyd Mayweather că se află într-un magazin de lux, i-a arătat gențile, și i-a spus că trebuie să vină neapărat să le achiziționeze pentru că nu poate rata o asemenea ofertă. “Apoi a sosit după 25 de minute și a cheltuit 80.000 de dolari în 10 minute, pentru 4 genți”, a spus acel martor.

Conform sursei citate, trei dintre gențile cumpărate de Mayweather sunt lungi de 35 de centimetri, însă fiecare dintre ele avea altă culoare: una galbenă, iar alte două aveau nuanțe diferite de verde și una era neagră, de 30 de centimetri.

Floyd Mayweather este pasionat de accesoriile de lux, fostul campion dezvăluind, acum doi ani, că deține cea mai mare geantă Chanel din lume, pe care ar fi cumpărat-o de la regretatul Karl Lagerfeld.

Sursa foto: sport