Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție

Floyd Mayweather a stat în închisoare acum șapte ani, iar acum au apărut detalii inedite despre acea perioadă. Obișnuit cu o viață plină de lux și opulență, averea lui depășind un miliard de dolari, Mayweather a fost șocat când a ajuns după gratii. Mâncarea nu-i plăcea, nu putea să se antreneze și se temea pentru siguranța lui.

Pentru că nu-i plăcea nimic din ce a găsit în închisoare, Mayweather susține că a trebuit să supraviețuiască mâncând ciocolată Snickers, noodles și carne de vită la conservă, o schimbare imensă față de meniul ultraluxos și scump cu care era el obișnuit zilnic. În plus, un gardian a confirmat că Mayweather a plătit pentru protecție o sumă derizorie pentru averea lui, 500 de dolari.

“Noaptea trecută, în timp ce deținutul Mayweather 1363917 era afară pentru programul său liber, a țipat la deținutul Paul Lopez 1532142 și i-a spus: îți pun 500 de dolari în cărțile tale, mulțumesc că ai grijă”, a fost confesiunea unuia dintre gardieni, scrie the sun.

Floyd Mayweather a fost condamnat la 90 de zile de închisoare pentru violență domestică împotriva fostei sale concubine, cu care are un copil, pe Josie Harris. Sentința a venit chiar înaintea meciului său cu Miguel Cotto, însă pedeapsa i-a fost decalată tocmai pentru a putea boxa în acel meci, pe care l-a câștigat prin decizie unanimă.

Citește și: DEMI MOORE A DEZVĂLUIT IDENTITATEA CELUI CARE A VIOLAT-O ÎN ADOLESCENȚĂ! ”CUM ESTE SĂ ȘTII CĂ MAMA TA TE-A VÂNDUT PENTRU 500 DE DOLARI”

“În cele șapte zile pe săptămână eu pot să ies doar 5 ore din celulă și e nedrept. E a treia oară când scriu și cer să fiu mutat. Mintea mea nu e aceeași. Am pierdut greutate și sunt stresat că nu pot să mă antrenez și am nevoie de un anumit tip de exerciții”, a spus Mayweather la acea vreme. În plus, Floyd Mayweather a amenințat cu judecata după ce un doctor din închisoare i-a spus că o accidentare la coastă nu era serioasă.

Floyd Mayweather a cerut de mai multe ori să fie eliberat pentru că nu suportă detenția, iar unul dintre judecători a avut o reacție amuzantă. “Unde credea că se duce, la The Four Seasons?”, a spus unul dintre judecători referitor la cererea de eliberare a lui Mayweather. În perioada detenției, Mayweather s-a plâns că un gardian i-a tăiat dreptul de a ieși în curte într-una din zile.

Americanul a fost eliberat cu 30 de zile mai devreme pentru bună purtare și a fost așteptat de un anturaj din care făceau parte membri ai familiei, și amicul său rapper 50 Cent. Autoproclamat cel mai bun pugilist din istorie și recunosc de nii specialiști, Mayweather a revenit apoi la viața sa normală, a continuat apoi să câștige milioane de dolari și să își trăiască viața luxoasă, cu bijuterii și mașini scumpe.

Printre afacerile pe care le are, Mayweather deține și un club de striptease în Las Vegas, iar după ce a ieșit din închisoare, s-a dus și la acel club pentru a “se reface”. Floyd Mayweather (42 de ani) este neînvins în carieră, având 50 de victorii, dintre care 27 obținute înainte de linită și a fost campion mondial la 5 categorii de greutate.

Sursa foto: tmz.com