FLOYD MAYWEATHER JR. a castigat astazi 32.000.000 de dolari

FLOYD MAYWEATHER JR. l-a invins duminica dimineata pe argentinianul Marcos Maidana intr-o lupta care a avut in joc titlurile WBC, WBA (Super) si Ring la categoria semimijlocie.

FLOYD MAYWEATHER JR a castigat prin decizie, 117-111, 116-112 si 114-114, lupta cu sud-americanul Marcos Maidana, adjudecandu-si centurile WBC, WBA (Super) si Ring la categoria semimijlocie, dar si suma de 32.000.000 de dolari, cat a valorat bursa sa pentru acest meci.

Citeste si: FLOYD MAYWEATHER JR vs CANELO ALVARES: Victorie pentru Floyd Mayweater, dupa o demonstratie tactica impecabila la Los Angeles 

Partida desfasurata la Las Vegas, in SUA, a fost una foarte aprinsa, MAYWEATHER, neinvins la profesionisti pana acum, fiind insa considerat de multi specialist ca infrant. De altfel, MAYWEATHER a recunoscut ca a avut o lupta dificila, dar sustine ca a vrut sa le arate fanilor ca poate sta si la bataie. “A fost greu! E un boxeor competitiv. De obicei imi place sa ma misc, dar am vrut sa le arat fanilor ca pot sa si stau si sa ma bat”, a spus americanul.

Citeste si: Floyd Mayweather a castigat main-eventul anului in boxul profesionist

De partea cealalta, Maidana a tunat: “Cred ca am castigat aceasta lupta. N-a boxat ca un barbat”.