FLOYD MAYWEATHER v CONOR MCGREGOR: “MONEY” MAYWEATHER este noul detinator al CENTURII WBC! VIDEO si DECLARATII

Meciul de box dintre FLOYD MAYWEATHER si CONOR MCGREGOR a trecut de primul episod. Ambii luptatori au facut categoria si se vor confrunta maine dimineata, in jurul orei 07.00 ora Romaniei. Meciul este transmis in direct de ProTV.

UPDATE 2: “Este mult mai bun decat credeam eu ca este, in ring. A folosit multe unghiuri interesante. A fost, per total, un bun competitor, azi. Dar eu am fost omul mai bun”, a declarat FLOYD MAYWEATHER dupa partida. “Conor este un adversar foarte dificil, am oferit fanilor ce voiau sa vada. Este mult mai bun decat credeam, a folosit diverse unghiuri. Dar eu am fost mai bun. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans, aceasta a fost ultima mea lupta”, a mai declarat FLOYD MAYWEATHER. La randul sau, CONOR MCGREGOR a spus ca “Floyd nu este foarte rapid dar are niste lovituri foarte puternice! Am crezut ca sunt aproape…devin neglijent cand sunt obosit. Floyd a meritat sa castige. Nu stiu daca voi boxa din nou”. 

 

Astfel, FLOYD MAYWEATHER ramane neinvins la profesionisti si are un record de 50 de meciuri si tot atatea victorii, dintre care 26 prin KO! Aproximativ 500 de milioane de dolari vor imparti cei doi luptatori. Lui CONOR MCGREGOR ii vor reveni aproximativ 100 de milioane de dolari, in timp ce marea parte a bursei va fi incasata de FLOYD MAYWEATHER.

UPDATE 1: In runda 1, CONOR MCGREGOR a inceput ca din pusca si s-a aruncat practic peste FLOYD MAYWEATHER, insa americanul s-a eschivat excelent si per total, o prima runda fara nicio lovitura notabila. Irlandezul a incercat sa boxeze si fara garda, a fost avertizat si pentru doua procedee nepermise insa americanul a ramas imperturbabil. In runda a doua, CONOR MCGREGOR este cel care domina si cauta o lovitura de KO, dar nu reuseste sa-l prinda pe rapidul FLOYD MAYWEATHER. In schimb, boxerul american puncteaza cu directa de dreapta si se vad deja primele urme pe fata irlandezului.

In rundul trei, plictisitor este cuvantul de ordine. Extrem de dezamagitor acest inceput de lupta, in care CONOR MCGREGOR se remarca doar prin comportamentul sau sfidator, in timp ce FLOYD MAYWEATHER sta doar in defensiva. Publicul isi exprima deja nemultumirea fata de ceea ce au vazut pana acum in ring. In repriza a patra, FLOYD MAYWEATHER incepe sa arate ca un fost campion mondial. CONOR MCGREGOR da deja semne de oboseala…mai ales dupa directa de dreapta trimisa in plin de american si receptionata la fel de catre irlandez.

In repriza a cincea, CONOR MCGREGOR este vizibil obosit, dar FLOYD MAYWEATHER, in ciuda acestui fapt, n-a reusit nicio lovitura notabila. In acest ritm, lupta deceniului se poate transforma, foarte curand, in… dezamagirea deceniului. In rundul sase, fix la jumatatea partidei, am avut, in sfarsit, o repriza cu mai multe lovituri, in special de dreapta si mai toate venite din partea lui FLOYD MAYWEATHER. CONOR MCGREGOR isi tine cu greu mainile sus si singurele dati in care loveste e cand il prinde cu spatele pe american.

In repriza a saptea, FLOYD MAYWEATHER isi continua imperturbabil seria de lovituri de dreapta in fata lui CONOR MCGREGOR. Irlandezul nu a mai trimis nicio lovitura notabila, un “power punch”, inca din repriza a doua, in plus respira si cam greu….Repriza a opta are aceleasi coordonate ca si rundul precedent. In repriza a noua, CONOR MCGREGOR reuseste sa trimita o dreapta, insa FLOYD MAYWEATHER il face sa plateasca scump pe irlandez pentru aceasta aroganta, americanul aplicandu-i aproape toata gama de lovituri din dotare, doua crosee de stanga, numeroase directe de dreapta dar si doua upercuturi. Cand toata lumea se astepta la un KO, americanul a preferat sa-l ierte irlandez si sa-l lase sa “supravietuiasca”. Doar pana in repriza a zecea, cand ploaia de lovituri aruncata de FLOYD MAYWEATHER asupra lui CONOR MCGREGOR il determina pe arbitrul de ring sa opreasca aceasta lupta inegala…… FLOYD “MONEY”  MAYWEATHER a devenit noul campion WBC gratie unui TKO obtinut in minutul 1.05 din repriza a zecea. 

STIRE INITIALA

CONOR MCGREGOR a fost extrem de agresiv cu FLOYD MAYWEATHER la cantar, adresandu-i cateva cuvinte mai putin “ortodoxe”. Americanul nu a parut deloc deranjat de evenimente si a preferat sa nu intre in acest joc al amenintarilor si injuriilor. Primul care a urcat pe cantar a fost CONOR MCGREGOR si a avut o greutate de 69,39 kg. In schimb, FLOYD MAYWEATHER nu a avut emotii deoarece greutatea sa a fost de 67,81 kg, asta in conditiile in care limita maxima era de 69,85 kg.

Totusi, aceste borne au trecut imediat in plan secund, prim-planul fiind luat de declaratiile si atacurile facute de cei doi combatanti. CONOR MCGREGOR a inceput primul pe un ton agresiv: ”Esti plin de apa adunata in cea mai stupida forma pe care am vazut-o vreodata”. Replica lui FLOYD MAYWEATHER a fost ceva mai calma: ”Eu am mai facut asta. Stiu ce inseamna o partida de box disputata la un asemenea nivel. Nu greutatea pe care o ai iti castiga un meci, ci felul in care te lupti”.

DOCTORII TRAG UN SEMNAL DE ALARMA: NE TEMEM CA VA FI RAU!

“Am fost foarte surprinsi ca aceasta confruntare a fost acceptata si ca s-a permis organizarea ei”, a declarat presedintele Asociatiei medicilor din box si MMA in New York Times inaintea meciului care va avea loc duminica dimineata la Las Vegas.

Dupa 24 de lupte in MMA, CONOR MCGREGOR intra in ring pentru primul sau meci de box profesionist. Impotriva unuia dintre cei mai mari pugilisti ai istoriei, FLOYD MAYWEATHER: 49 de victorii in 49 de confruntari, 26 prin KO!

Si doctorii americani trag un semnal de alarma! Cred ca CONOR MCGREGOR e in pericol de moarte pe terenul lui FLOYD MAYWEATHER! “Ne temem ca va fi ranit rau. E o frica reala, profunda”, a declarat Larry Lovelace, presedintele Asociatiei medicilor din box si MMA (ARP), intr-o discutie cu jurnalistul Joe DePaolo, de la New York Times.

Liderul ARP nici nu se astepta ca aceasta “ciocnire” sa aiba loc: “Am fost foarte surprinsi ca meciul dintre FLOYD MAYWEATHER si CONOR MCGREGOR a fost acceptat”.

Bob Bennett, directorul executiv NSAC (Nevada State Athletic Commission), a explicat in presa americana de ce a permis lupta anului de la Las Vegas: “McGregor este mai inalt, mai solid, mai puternic si mai dur in lovituri decat Mayweather. In plus, e stangaci, ceea ce face duelul mai dificil pentru un boxer conventional”.

O CENTURA WBC SPECTACULOASA in VALOARE de 400 de mii de EURO

In afara unor burse de peste 100 de milioane de dolari, FLOYD MAYWEATHER si CONOR MCGREGOR se vor lupta pentru centura WBC, care contine un numar impresionant de pietre pretioase si o mare cantitate de aur. Centura este confectionata din piele de aligator si pe ea sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde si un kilogram si jumatate de aur de 24 de carate. Valoarea centurii este estimata la 400.000 de euro.

BURSA FABULOASA pentru MAYWEATHER

“Va fi ultima mea lupta in box”, a anuntat FLOYD MAYWEAHER, care apoi a dezvaluit ca suma pe care o va primi pentru aceasta lupta: “Mi-au dat (televiziunea Showtime – n.red) 100 de milioane de dolari pentru lupta cu Canelo Alvarez, 300 pentru partida cu Manny Pacquiao si acum 350”.

Sursa foto: daily mail