FLUTUR: Consiliul National al PNL se reuneste in 31 ianuarie la PALATUL PARLAMENTULUI

CONSILIUL NATIONAL al noului PNL se va reuni sambata 31 ianuarie la PALATUL PARLAMENTULUI pentru a discuta, potrivit Statutului, parcursul politic al partidului in perioada ianuarie 2015 – ianuarie 2017, a anuntat luni secretarul general GHEORGHE FLUTUR, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei comisiei paritare de unificare in cadrul noii formatiuni liberale.

La eveniment sunt asteptati sa participe 1.100 de delegati, intr-o formula paritara, 550 de delegati din partea vechiului PNL si alti 550 de delegati din partea PDL, a precizat FLUTUR.

CITESTE SI: PNL a stabilit cine va face parte din echipa de consultari care va merge la palatul Cotroceni 

Secretarul general al PNL a precizat ca printre subiectele care se vor regasi pe agenda evenimentului se numara validarea propunerilor privind finalizarea fuziunii in teritoriu si pozitia PNL fata de principalele teme politice, materializata printr-o rezolutie.

GHEORGHE FLUTUR a mai spus ca duminica, la Parlament, la ora 11.00, la sala de grup a PNL se vor reuni toti parlamentarii noii formatiuni liberale, principalele subiecte ce urmeaza a fi abordate fiind legate de prioritatile parlamentare.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Voi depune o MOTIUNE la APCE pe tema exercitarii VOTULUI IN DIASPORA 

Sursa foto: gandul.info