FOCSANI: O BOMBA ARTIZANALA a EXPLODAT intr-un MALL

Un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a fost ranit la nivelul fetei in urma unei explozii produse intr-un centru comercial din Focsani (Promenada Mall, situat pe soseaua de centura), informeaza News.ro. Potrivit reprezentantilor Ambulantei, din primele informatii, ar fi explodat un telefon mobil. Presa locala scrie insa ca explozia ar fi fost provocata de o bomba artizanala. (sursa: Jurnal de Vrancea).

Barbatul a fost ranit la nivelul fetei, cel mai probabil de tavanul care s-a daramat in urma exploziei, potrivit presei locale. Un echipaj al Servicului Judetean de Ambulanta a preluat victima, care este constienta, si a transportat-o la Spitalul Judetean, scrie Ziarul de Vrancea. 

Explozia s-a produs in sala de cinema a mall-ului, in care se afla, la momentul deflagratiei, un singur spectator. Centrul comercial a fost evacuat, iar din cauza haosului, soseaua de centura a Focsaniului este blocata. O echipa pirotehnica a Serviciului Roman de Informatii se afla la fata locului, pentru a stabili cauza exploziei.

Incidentul a fost sesizat la 112 printr-un apel facut la ora 12:14. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea.

Sursa foto: jurnalul