Focuri de arma in plina strada la Chisinau ! Un om a fost luat ostatic

Focuri de arma s-au auzit in aceasta seara in plina strada la Chisinau, capitala Moldovei. Un barbat care fusese rapid a fost eliberat de politisti.

Mai multi politisti au descins pe strada Mihai Sadoveanu din sectorul Ciocana al municipiului Chisinau, martorii sustinand ca in zona au fost trase mai multe focuri de arma.

Conform celor care au asistat la eveniment, doua persoane au fost retinute, iar un barbat a reusit sa fuga de politsiti. Conform realitatea.net, un barbat a fost rapit de trei persoane astazi, omul fiind eliberat de oamenii legii.

Adrian Jovmir, seful serviciului de presa al Comisariatului General de Politie, a declarat cu privire la cele intamplate: “doua persoane necunoscute au maltratat o persoana si au urcat-o intr-o masina, apoi au plecat intr-o directie necunoscuta. Ulterior s-a reusit identificarea persoanelor, modelele de automobile si cu ceva timp in urma au fost retinute trei persoane dintre care una este victima. Asupra celor doi au fost depistate patru arme. Victima avea multiple leziuni grave, in special in regiunea capului. Persoana vatamata a fost transportata la Spitalul de Urgenta”.

sursa foto: actualitati.md