Folosesti FACEBOOK pe mobil? Anuntul OFICIAL care te AFECTEAZA!

FACEBOOK se pregateste de o schimbare majora. In cateva zile, toti utilizatorii de iOS si Android nu vor mai putea utiliza serviciul de mesagerie din aplicatia principala. Cine doreste sa comunice prin FACEBOOK pe mobil va trebui sa isi instaleze produsul separat, respectiv MESSENGER.

Zvonurile ca FACEBOOK va incerca sa impuna MESSENGER drept serviciu separat principal pentru conversatii au aparut mai demult. Iata ca acum americanii au trecut la fapte. Potrivit TechCrunch, FACEBOOK motiveaza aceasta decizie prin faptul ca utilizatorii raspund prin MESSENGER intr-un timp cu 20% mai rapid.

Citeste si:FACEBOOK A CUMPARAT O COMPANIE FONDATA DE DOI ROMANI. CARE ESTE PRETUL!

FACEBOOK ii contacteaza pe utilizatori in mod direct, mai spune sursa citata, dar si prin intermediul unui e-mail explicativ.

“In urmatoarele zile vom continua sa notificam din ce in ce mai multi oameni despre faptul ca daca vor sa primeasca si sa trimita mesaje pe FACEBOOK, vor trebui sa isi downloadeze aplicatia MESSENGER. (…) MESSENGER este utilizat de peste 200 de milioane de oameni in fiecare luna”, precizeaza FACEBOOK.

EXPERIMENTUL FACEBOOK, INVESTIGAT IN MAREA BRITANIE

Sursa foto: techcrunch.com