Forbes: Topul celor mai mari venituri din televizunea americana

Revista Forbes a realizat topul celor mai mari venituri din televiziunea americana, publicatia de peste ocean dezvaluind care sunt cei mai bine cotati oameni, din punct de vedere financiar, din cadrul mass-media audio-vizuala din SUA.

Simon Cowell (foto), membru al juriului “X Factor” si Howard Stern, membru in juriul emisiunii “America’s Got Talent” sunt cel mai bine platite personalitati din televiziunea americana, cu venituri estimate la circa 95 de milioane de dolari, intre iunie 2012 si iunie 2013.

Cowell, care a facut parte din emisiunea “American Idol” pana in anul 2010, castiga in continuare multi bani, cu toate ca a schimbat emisiunea, scrie revista Forbes. Mare parte a banilor sai provin din actiunile pe care le detine in cadrul emisiunii ce emite in 41 de tari diferite, dar si din actiunile pe care le are la “America’s Got Talent”, cea bine vanduta franciza de televiziune din lume.

Howard Stern este gazda pentru al doilea an consecutiv al emsiunii “America’s Got Talent”. Pe locul trei se afla Glenn Beck, prezentator de talk-show, ale carui venituri s-au ridicat, in perioada respectiva, la 90 de milioane de dolari. Pe locul patru se afla Oprah Winfrey, cu venituri estimate la 77 de milioane de dolari, chiar daca emisiunea sa s-a incheiat. Cu toate acestea, ea are propria retea de televiziune, OWN.

In top urmeaza Phil McGraw (72 de milioane de dolari), Rush Limbaugh (66 de milioane de dolari), Donald Trump (63 de milioane de dolari), Ryan Seacrest (61 de milioane de dolari), Ellen DeGeneres (56 de milioane de dolari) si Judy Sheindlin (47 milioane de dolari).

Sursa foto: mirror.co.uk