Ford a oferit detalii despre pre-comenzile pentru SUV-ul electric Mach-E

Ford a dezvăluit că trei sferturi dintre clienții americani care au pre-comandat SUV-ul electric Mach-E au ales o versiune cu tracțiune integrală, în timp ce 30% au ales varianta GT.

Ford a prezentat la sfârșitul anului trecut noul SUV electric Mach-E, care va fi disponibil în Europa și Statele Unite, cu primele livrări în România programate pentru începutul anului 2021.

Clienții din Statele Unite au pre-comandat rapid unitățile versiunii de lansare, iar constructorul american a oferit acum o serie de informații suplimentare despre stadiul comenzilor. Astfel, aproape trei sferturi dintre clienții din Statele Unite au optat pentru o versiune cu tracțiune integrală, iar aproxmativ 30% dintre ei au mizat pe versiunea GT.

“Am văzut un nivel înalt de interes de la clienți din întreaga lume”, a precizat Mark Kaufman, directorul global al diviziei de marketing pentru vehicule electrice Ford.

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va fi disponibil în mai multe versiuni, în funcție de configurația tehnică și capacitatea bateriei. Versiunea cu roți motrice spate va oferi 337 de cai putere și o autonomie de până la 600 de kilometri prin intermediul unei baterii de 98.8 kWh, în timp ce varianta GT cu tracțiune integrală va avea 465 de cai putere. Între timp, versiunea GT va oferi 465 de cai putere și un cuplu de 830 Nm.

Sursa traducere: automarket.ro via ford