Ford ar putea produce si un SUV la Craiova

Pe langa monovolumul B-Max, americanii de la FORD ar putea fabrica la Craiova si un SUV mic, de tipul EcoSport.

Declaratia a fost facuta de directorul general al Ford Romania, care este si seful Companiei Nationale de Vanzari (CNV) a Ford, Zoltan Brassai, in cadrul emisiunii “Economia Sudului”, scrie Gazeta de Sud.

Intr-un interviu pe tema fabricii de la Craiova, seful Ford Romania a fost intrebat ce model nou din gama Ford ar fi potrivit pentru fabrica de aici. Astfel, Zoltan Brassai a dat exemplul SUV-ului EcoSport, produs in India si vandut in Europa. In opinia directorului general Ford Romania, un astfel de SUV mic, precum EcoSport s-ar potrivit fabricii de la Craiova, insa aceste decizii se iau in cadrul Ford Europa.

Citeste si: PROBLEME PENTRU FORD LA CRAIOVA. PRODUCTIA LUI B-MAX ESTE SISTATA TEMPORAR SI IN URMATOARELE DOUA LUNI

Oficialul a precizat ca Ford va decide daca introduce in fabricatie EcoSport si la Craiova sau nu, in functie de cererea pe piata a acestui vehicul, insa, deocamdata sunt doar discutii, zvonuri fara vreun suport al oficialilor Ford din Europa.

Totodata, Zoltan Brassai a explicat si ca numarul de salariati ai fabricii din Craiova poate creste sau poate fi diminuat in functie de volumele de productie. Momentan, nu exista planuri de concedieri si nici disponibilizari voluntare nu se mai preconizeaza anul acesta.

Sursa foto: realitatea.net