Ford SVT Raptor, camioneta cu 600 CP sub capota. FOTO

Roush a modificat actuala generatie a modelului Ford F-150 Raptor, pachetul de tuning incluzand imbunatatiri tehnice si estetic, iar propulsorul V8 ascuns sub capota ofera acum pana la 600 CP.

Ford F-150 SVT Raptor a fost modificat de americanii de la Roush, care l-au tunat astfel incat un exemplar sa aiba sub capota un propulsor V8 urias, cu o capacitate cilindrica de 6.2 litri si capabil sa puna la dispozitia conducatorului sau o herghelie in valoare de aproximativ 600 cai putere, scrie 4tuning.ro. Si asta nu e tot,  conform 4tuning.ro, lista cu imbunatatiri continuand cu zgomotosul sistem de evacuare ce numara doua tips-uri si sticker-ele infricosatoare aplicate caroseriei.

Proprietarul acestui Ford F-150 SVT Raptor se gandeste sa mai apeleze la specialistii celebrei companii de tuning de peste Ocean si pentru alte upgrade-uri, precum niste jante ceva mai agresive sau LED-uri pentru blocurile optice. Astfel, pachetul va fi complet, iar camioneta american va reusi sa se impune indiferent de locul in care isi va face aparitia.

Sursa foto: 4tuning.ro