FORMULA 1: ELTON JOHN va canta la MARELE PREMIU al SUA

Celebrul muzician britanic ELTON JOHN va sustine un CONCERT de doua ore cu ocazia MARELUI PREMIU DE FORMULA 1 al SUA, care va avea loc in orasul AUSTIN, din statul american Texas, intre 23 si 25 octombrie, informeaza luni pagina de internet a acestui eveniment sportiv.

‘Scopul nostru este de a crea in toamna la Austin un eveniment de weekend de la care sa nu poti lipsi, in care MUZICA si ARTA sa se contopeasca cu SPORTUL LOCAL si INTERNATIONAL in viata de noapte plina de energie” din acest oras, a declarat presedintele si CEO al competitiei de la Austin, Jason Dial.

CITESTE SI: FORMULA 1: SEBASTIAN VETTEL a castigat Marele Premiu al Ungariei

Castigator al mai multor premii Grammy, sir Elton John este unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari din toate timpurile, cu 37 de discuri de aur si 27 de platina, aminteste pagina de internet. El va interpreta unele dintre cele mai fredonate dintre melodiile ”incredibilei sale cariere de cinci decenii”.

In afara acestui ”legendar superstar” si a formatiei sale, programul mai include o expozitie internationala de arta pop, un festival in centrul orasului si un meci de fotbal.

Sursa foto: nypost