Formula 1. Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Rusiei de la Soci

Lewis Hamilton (Mercedes) va lua startul din pole position la Marele Premiu al Rusiei care se va desfășura, duminică, pe circuitul de la Soci. Marele Premiu al Rusiei este a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon.

Update: Valtteri Bottas (Mercedes) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Rusiei, a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Soci. Podiumul a fost completat de olandezul Max Verstappen (RedBull Racing) și de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes). Pentru Bottas este al doilea succes din acest sezon, după cel din prima etapă, din Austria.

Știre inițială

Lewis Hamilton bifează astfel al 8-lea pole position din acest an, în cariera sa pilotul britanic de la Mercedes plecând de pe prima poziției a grilei de start de 96 de ori.

Pe locul doi în calificările de la Soci s-a clasat Max Verstappen (Red Bull Racing), iar pe trei a terminat Valtteri Bottas (Mercedes). Segmentul al doilea al calificărilor a fost întrerupt din cauza unui accident suferit de Sebastian Vettel (Ferrari). Pilotul a ieşit fără probleme din monopost şi a strâns din jur bucăţile desprinse din maşină.

Marele Premiu al Rusiei poate fi urmărit în direct, cu începere de la ora 14.00 pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

Sursa foto: sport