Forta Civica si PNTCD semneaza un protocol de colaborare cu IRL. La eveniment va participa si Cristian Preda

Forta Civica, PNTCD si Initiativa Romania Liberala (IRL) vor semna, sambata, un protocol de colaborare, la evenimentul care se desfasoara la Palatul Parlamentului urmand a participa si Cristian Preda, suspendat din PDL.

Europarlamentarul Cristian Preda si-a anuntat participarea la semnarea protocolului, pe blogul personal, si a adaugat ca va fi prezent si la sedinta Consiliului National al Fortei Civice, la care a fost invitat de presedintele Mihai Razvan Ungureanu. Sedinta Consiliului National al Fortei Civice are loc tot sambata, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului.

La randul sau, MRU scrie pe pagina sa de Facebook ca impreuna cu Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD, a preluat initiativa reunificarii dreptei, ce are ca scop construirea unei Romanii asa cum ar trebui sa fie in secolul XXI, intr-o Europa unita.

“Pe 7 septembrie 2012, cand am preluat conducerea partidului Forta Civica, mi-am luat angajamentul ca, impreuna cu toti colegii de partid, sa pornim la construirea unei Romanii asa cum ar trebui sa fie in secolul XXI, intr-o Europa unita. A trecut un an de atunci si este timpul sa facem bilantul activitatii noastre pana in prezent, sa vedem ce am reusit sa facem intr-un an de Forta Civica si pe ce ne putem baza pentru a construi mai departe (…) Iata ca unificarea dreptei inceputa in jurul Aliantei D.A. nu ramane un concept abstract, ea se intampla”, a scris Mihai Razvan Ungureanu pe pagina sa de Facebook.